Title Image

Despre noi

BESWEET SA

Noi facem parte din BeSweet SA, înterprindere mixtă Moldo-Olandeză și suntem favorabil localizați în zona industrială în Chișinău, Moldova. Deși înterprinderea își ia inceputurile din producerea drojdiei, în anul 2015 toate spațiile au fost total modernizate și reprofilate pentru producere de patiserie. Ne mândrim să facem parte din programul PAC II susținut de Banca Mondială, prin care a fost posibilă modernizarea fabricii și care ne-a ajutat enorm să ajungem unde suntem astăzi.

 

În prezent BeSweet SA este o companie modernă cu utilaj și spații agreabile. Ne mîndrim cu faptul că am fost certificați cu ISO 22000, un sistem internațional de calitate foarte important ce garantează siguranța alimentelor. Noi suntem un contribuitor onest la budgetul de stat și un angajator atractiv, oferind oportunități egale pentru fiecare.

 

Scopul nostru pe termen mijlociu este să creștem și pe piețele internaționale. Noi oferim produse de calitate excelentă la prețuri mai mult decât accesibile și suntem convinși că avem o pozitie competitivă favorabilă. Noi deja am reușit să stabilim relații de lungă durată cu distribuitori din țările vecine și suntem determinați să continuăm o creștere sporită. Noi participăm activ la diferite târguri de specialitate, cu prezența recentă la Anuga la Köln, Germania și Indagra Food la Bucureși, România.

 

 

Dorești să afli mai multe de spre noi? Contactează-ne