Noi suntem BeSweet

Brăndul tău preferat de biscuiți și ghidul tău al emoțiilor pozitive. Împreună descoperim un univers de gusturi și experiențe care ne inspiră.

Biscuiții Besweet – un motiv  bucurie pentru momentele simple în viață

Istoria noastră

Cum am apărut

Marca comercială BeSweet a fost lansată în 2015, pornind din dorința de a aduce pe piață produse de patiserie care se deosebesc prin calitate și gust.

BeSweet SA este favorabil localizată în zona industrială din Chișinău, Republica Moldova. Spațiile de producție de peste 1000 m2 sunt dotate cu utilaj modern și performant. Suntem o afacere de familie și muncim zi de zi pentru a-ți oferi cel mai bun.

Tot procesul de la bun inceput a fost pornit de soții Tatiana și Leonid Grigoriev. Tatiana fiind tehnolog cu 30+ ani de experiență în domeniul patiseriei, a implementat rețetele și tot procesul de producție a biscuiților. Leonid fiind inginer cu 30+ ani de experiență, a ales utilaje performante și a planificat fluxul tehnologic. După lansarea afacerii,
s-au alaturat și fiicele – Nadejda și Iulia, care gestionează compania în prezent.

Ne pasă foarte mult de ceea ce facem și avem ambiția de a deveni brandul tau favorit de biscuiți și să putem trezi emoții pozitive în fiecare consumator.

Calitate și gust distinct

Cum putem garanta o calitate înaltă și stabilă? Suntem extrem de selectivi în procurarea ingredientelor și lucrăm doar cu furnizori de încredere. Avem o echipă profesionistă cu mulți ani de experiență în domeniu. Ne conducem de practicile HACCP și ale standartelor de calitate ISO 22000:2018, FSSC 22000. În așa fel ne putem asigura că produsele care ajung pe rafturile magazinelor au fost de nenumărate ori testate și produse în conformitate cu cerințele standartelor împlementate.

La moment producem 22 tipuri de biscuiți și am muncit mult pentru a găsi o combinație perfectă între gust, textură și aromă în toată gama noastră de produse. Nu ne oprim să experimentăm cu gusturi și forme interesante și lansăm în continuu produse noi. Fiecare membru al echipei noastre are un BeSweet preferat de care nu se poate sătura.
Și tu? Care BeSweet preferi?