Title Image

Echipa

Director executiv

Nadejda Cornețel

Nadejda a acumulat experiență și calificări în finanțe timp de 10 ani. Din 2015 s-a alăturat echipei BeSweet și gestionează toate procesele, incepând de la monitorizarea producerii, logistică, finanțe la fel ca și menținerea relațiilor cu clienții.

„Dezvoltarea unor relații bune cu furnizorii, și îndeosebi cu clienții, este la fel de importantă precum și oferirea produselor de calitate. Împreună cu echipa, facem tot posibilul să construim cât mai multe relații strânse bazate pe încredere și să oferim produse calitative, astfel încât consumatorul sa ne aleagă pe noi de repetate ori.”

BeSweet-ul preferat: Tropicano

Tehnolog principal

Tatiana Grigoriev

Având o experiență în panificație de mai mult de 35 ani, Tatiana a fost împlicată in crearea celui dintâi biscuit BeSweet. Ea se ocupă de gestionarea tuturor componentelor necesare producerii, selectând furnizori de ingrediente de cea mai înaltă calitate.

„Pentru a avea un produs finit pe măsura așeptărilor, calitatea înaltă a produsului trebuie să fie menținută pe termen lung. Doar așa putem să ne bucurăm de loialitatea clienților și să satisfacem pe deplin nevoile consumatorilor.”

BeSweet-ul preferat: Prunni

Asistent executiv

Tatiana Stepanenco

Tatiana gestionează buna funcţionare a fluxului informaţional în companie – primirea, prelucrarea, stocarea şi transmiterea informaţiei. Este mâna dreaptă a managementului și este prima persoană de contact in cadrul companiei BeSweet.

„Pentru a-mi executa sarcinile zilnice, aplic abilitățile ca operativitatea, acuratețea și precizia. Imi place lucrul cu oamenii și încerc să asigur buna dispoziție la birou pentru întreaga zi.”

BeSweet-ul preferat: Inimioare

Operator vânzări

Axenia Mihalcean

Axenia monitorizează stocurile de produse la depozit și organizează sistemul de primire și de expediere a comenzilor, asigurând ca producția să fie transportată la timp clienților BeSweet.

„Comunicarea transparentă și un proces bine planificat de livrare a mărfii sunt foarte importante ca clienții noștri să fie mulțumiți.”

BeSweet-ul preferat: Paradis

Agent vânzari

Iuliana Țvetaeva

Iuliana face parte din echipa vânzări și este responsabilă pentru promovarea produselor și relația cu clienții de zi cu zi. Daca dorești să fii clientul BeSweet - Iuliana este persoana ta de contact.

„Când iți place produsul ce-l promovezi, atunci și procesul de vânzare e simplu și plăcut.”

BeSweet-ul preferat: Fulgi

Agent vânzări

Irina Țvetaeva

Fiind o persoană dinamică, deține abilități de negociere si putere de convingere, stabilind relații bune si de lungă durată cu clienții.

„Dorința oricărei companii este să aibă mulți clienți și mai ales fideli. Așa cum spune și Seth Godin – este foarte important să-ți asculți clientul.”

BeSweet-ul preferat: Preferați

Cofetar

Ana Cojusea

Ana este responsabilă de implementarea corectă a recetelor în procesul de producere a biscuiților.

„Așa cum există o rețetă a succesului în orice domeniu, rețeta executată corect e baza succesului și la BeSweet.”

BeSweet-ul preferat: Nuci