Metode de achitare 

Achitarea o puteți efectua prin mai multe modalități, alegeți opțiunea cea mai convenabilă pentru Dvs.

1. Achitare cu cardul  

Efectuați achitarea rapid și simplu prin intermediul cardului bancar.

  • Online 

Achitarea este posibilă online cu cardul Dvs personal sau cel al firmei. Compania Besweet SA colaborează cu banca MAIB pentru a efectua plăți online. În momentul în care  plasați comanda online și alegeți optiunea „Achitare cu cardul”, Dvs. veți fi redirecționați către  platforma de plăți online de la MAIB. Toate datele colectate sunt procesate cu cea mai mare  condifențialitate de către banca MAIB. Noi nu avem acces la aceste date personale si noi nu le vom  salva pe serverele companiei Besweet. Achitarea prin aceasta metodă este sigură, comodă și rapidă.

  • In magazin de firmă (în cazul ridicării mărfii de la depozit) 

La fel puteți plasa comanda online, iar achitarea o puteți efectua la ridicarea produselor direct de la  depozitul fabricii noastre (strada Uzinelor 1, Chișinău).

2. Transfer bancar

Pentru achitare prin transfer bancar este necesar să vă expediem un cont spre plată. După ce plasați  comanda și alegeți opțiunea „Achitare prin transfer bancar”, vă expediem un cont spre plată pe  adresa Dvs de email. După achitare, pentru a urgenta procesul ridicării comenzii, ne puteți expedia  bonul cu confirmarea plății pe adresa de email: info@besweet.md, sau puteți aștepta până când banii  vor ajunge în contul nostru bancar. Odată ce recepționăm suma integrală a comenzii, comanda Dvs  va fi pregătită spre expediere.

În caz dacă folosiți prima dată această opțiune, vă rugăm sa ne expediați rechizitele bancare printr-un  e-mail (sales@besweet.md) pentru a pregăti factura de ridicare a produsului.

3. Achitare numerar 

Achitarea numerar este doar posibilă în cazul în care ridicați comanda Dvs. direct de la depozitul  fabricii noastre (strada Uzinelor 1, Chișinău). Plasați comanda Dvs. online, alegeți opțiunea „achitare  numerar”. Odată ce recepționăm comanda Dvs, noi colectăm și rezervăm comanda Dvs. și vă așteptăm cu drag în decurs de 24 ore. Achitarea o efectuați in valuta națională (MDL) la ridicarea  produselor.

Contacte 

Aveți întrebări referitor la produsele noastre sau aveți nevoie de ajutor pentru a plasa comanda  online? Noi vă ajutăm cu drag. Contactați-ne prin orice mijloc de comunicare:

Telefon: +373 610 87 000

Email: sales@besweet.md

Facebook: @besweet.moldova

Instagram: @besweet.moldova