informații pentru clienți

Returnarea

mărfii

Returnarea mărfurilor

Noi facem tot posibilul ca informația, fotografiile și descrierea produselor să fie cât mai detaliate pe site, astfel încât consumatorul să se informeze cât mai bine despre produs înainte de procurare. Odată ce marfa a fost achitată și livrată, consumatorul trebuie să se asigure că marfa are aspect corespunzător descrierii, nu este deteriorată și are termen de valabilitate specificat pe ambalaj.

În cazul în care consumatorul detectează că bunurile sunt de calitate necorespunzătoare, pretenția se acceptă în decurs de 14 zile de la momentul livrării, cu prezentarea fotografiilor mărfii și a bonului de plată. Conform art. 13 din Legea protectiei consumatorului a Republicii Moldova, BeSweet SA se obligă să inlocuiască gratuit produsul necorespunzător sau, în cazul în care consumatorul nu dorește înlocuirea acestuia, restituirea completă a valorii mărfii (exclusiv costurille de livrare). Restituirea va avea loc în decurs de 14 zile calendaristice de la data înaintării reclamaţiei de către consumator.

În cazul în care nu sunteți satisfăcut de calitatea produsului, vă rugăm frumos sa ne contactați la direct prin modalitățile listate mai jos, pentru a remedia orice intrebare. Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a remedia orice intrebare pe care o aveți referitor la produsele marca BeSweet.

Contacte 

Aveți întrebări referitor la produsele noastre sau aveți nevoie de ajutor pentru a plasa comanda  online? Noi vă ajutăm cu drag. Contactați-ne prin orice mijloc de comunicare: 

Telefon: +373 610 87 000 

Email: sales@besweet.md 

Facebook: @besweet.moldova 

Instagram: @besweet.moldova