informații pentru clienți

Termeni și condiții

Termeni și condiții

 

Informații cu privire la condițiile comerciale a magazinului electronic  Besweet.md 

1. Datele companiei 

Magazinul online besweet.md este gestionat de compania Besweet SA. Datele oficiale a companiei le  gasiti mai jos: 

Denumirea companiei: BeSweet SA 

IDNO: 1002600002601  

Cod TVA: 0400066 

Adresa oficială: str. Uzinelor 1, MD-2023 Chișinău, Republica Moldova 

Email: sales@besweet.md 

Telefon de contact: +373 22 42 92 92  

2. Sortiment 

Sortimentul magazinului online besweet.md include produse de patiserie – biscuiți disponibili în  diferite ambalaje. Sortimentul este disponibil doar preambalat, nu se vinde separat per kilogram. Tot  sortimentul de produse este disponibil spre livrare direct din depozitul fabricii. În cazul în care  produsul comandat nu este disponibil în stoc, vă informăm cât mai curând posibil și vă oferim alt  produs în loc, sau vă returnăm suma achitată pentru acest produs. 

3. Preț 

Prețul afișat este prețul final in valuta națională (MDL) și include toate taxele (inclusiv TVA). Acest  preț este definitiv. În cazul în care prețul de pe site-ul nostru nu corespunde cu prețul actual, sau dacă am comis o greșeală, Dvs. achitați în orice caz prețul menționat de pe site.  

Prețul afișat nu include costul de livrare, care este calculat în dependență de mărimea comenzii (livrarea este gratuită pentru comenzi de minim 350 MDL). 

4. Metode de achitare 

Achitarea o puteți efectua prin mai multe modalități, alegeți opțiunea cea mai convenabilă pentru Dvs. 

4.1. Achitare cu cardul  

Efectuați achitarea rapid și simplu prin intermediul cardului bancar.  

  • Online 

Achitarea este posibilă online cu cardul Dvs personal sau cel al firmei. Compania Besweet SA colaborează cu banca MAIB pentru a efectua plăți online. În momentul în care  plasați comanda online și alegeți optiunea „Achitare cu cardul”, Dvs. veți fi redirecționați către  platforma de plăți online de la MAIB. Toate datele colectate sunt procesate cu cea mai mare  condifențialitate de către banca MAIB. Noi nu avem acces la aceste date personale si noi nu le vom  salva pe serverele companiei Besweet. Achitarea prin aceasta metodă este sigură, comodă și rapidă. 

  • In magazin de firmă (în cazul ridicării mărfii de la depozit) 

La fel puteți plasa comanda online, iar achitarea o puteți efectua la ridicarea produselor direct de la  depozitul fabricii noastre (strada Uzinelor 1, Chișinău).  

4.2. Transfer bancar

Pentru achitare prin transfer bancar este necesar să vă expediem un cont spre plată. După ce plasați  comanda și alegeți opțiunea „Achitare prin transfer bancar”, vă expediem un cont spre plată pe  adresa Dvs de email. După achitare, pentru a urgenta procesul ridicării comenzii, ne puteți expedia  bonul cu confirmarea plății pe adresa de email: info@besweet.md, sau puteți aștepta până când banii  vor ajunge în contul nostru bancar. Odată ce recepționăm suma integrală a comenzii, comanda Dvs  va fi pregătită spre expediere.  

În caz dacă folosiți prima dată această opțiune, vă rugăm sa ne expediați rechizitele bancare printr-un  e-mail (sales@besweet.md) pentru a pregăti factura de ridicare a produsului. 

4.3. Achitare numerar 

Achitarea numerar este doar posibilă în cazul în care ridicați comanda Dvs. direct de la depozitul  fabricii noastre (strada Uzinelor 1, Chișinău). Plasați comanda Dvs. online, alegeți opțiunea „achitare  numerar”. Odată ce recepționăm comanda Dvs, noi colectăm și rezervăm comanda Dvs. și vă așteptăm cu drag în decurs de 24 ore. Achitarea o efectuați in valuta națională (MDL) la ridicarea  produselor. 

5. Livrare 

Vă propunem mai multe opțiuni de livrare a produselor BeSweet.  

5.1. Ridicare de la depozit 

Cea mai economă opțiune este să ridicați produsele comandate direct de la depozitul fabricii noastre.  Ne găsiți la adresa: strada Uzinelor 1, Chișinău 

5.2 Livrare prin curier 

Livrăm la moment doar în raza Chișinăului, în perioada luni-vineri între orele 9.00-18.00, cu  următoarele condiții: 

– Livrare GRATIS: pentru comenzi mai mari de 350 MDL 

Livrare la costul 42 MDL: pentru comenzi mai mici de 350 MDL  

Livrarea se efectuează de către noi sau prin curier extern. Ne angajăm să livrăm comanda Dvs cât mai  rapid posibil, de obicei în decurs de 48 ore.  

În cazul în care aveți nevoie de o livrare urgentă, ne contactați vă rog la direct (telefonic: +373 610 87  000, sau prin email: sales@besweet.md). Facem tot posibilul să livrăm după preferințele Dvs.  

6. Calitate și garanție 

Suntem un producător autohton cu valori și principii de a produce biscuiți de cea mai înaltă calitate.  Ne asumăm responsabilitate pentru tot ceea ce producem și livrăm către Dvs. În cazul în care  produsul nu corespunde cerințelor sau așteptărilor Dvs, vă rugăm să ne contactați (telefonic: +373  610 87 000, sau prin email: sales@besweet.md). Facem tot posibilul să ajungem la un numitor  comun și să rămâneți satisfăcuți de comanda Dvs.  

7. Returnarea mărfurilor

Noi facem tot posibilul ca informația, fotografiile și descrierea produselor să fie cât mai detaliate pe site, astfel încât consumatorul să se informeze cât mai bine despre produs înainte de procurare. Odată ce marfa a fost achitată și livrată, consumatorul trebuie să se asigure că marfa are aspect corespunzător descrierii, nu este deteriorată și are termen de valabilitate specificat pe ambalaj.

În cazul în care consumatorul detectează că bunurile sunt de calitate necorespunzătoare, pretenția se acceptă în decurs de 14 zile de la momentul livrării, cu prezentarea fotografiilor mărfii și a bonului de plată. Conform art. 13 din Legea protectiei consumatorului a Republicii Moldova, BeSweet SA se obligă să inlocuiască gratuit produsul necorespunzător sau, în cazul în care consumatorul nu dorește înlocuirea acestuia, restituirea completă a valorii mărfii (exclusiv costurille de livrare). Restituirea va avea loc în decurs de 14 zile calendaristice de la data înaintării reclamaţiei de către consumator.

În cazul în care nu sunteți satisfăcut de calitatea produsului, vă rugăm frumos sa ne contactați la direct prin modalitățile listate mai jos, pentru a remedia orice intrebare. Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a remedia orice intrebare pe care o aveți referitor la produsele marca BeSweet.

8. Politica de confidențialitate 

Pentru funcționarea corectă a magazinului online noi colectăm, prelucrăm și utilizăm datele cu  caracter personal a clienților. Aceste date vor fi colectate pe baza consimțământului Dvs. și se vor  baza pe cerințele legale de furnizare a serviciilor solicitate. Compania BeSweet SA prelucrează datele  cu caracter personal în conformitate cu prevederile legislației și în conformitate cu Politica de  confidențialitate. Aceste date aferente Operațiunii de plată va include însă nu se va limita la:

  • Adresa IP a clientului 
  • Numele și prenumele clientului 
  • Nr. de telefon a Dvs 
  • Tipul cardului cu care este efectuată achitarea 
  • Numele și prenumele indicat pe card cu care a fost efectuată achitarea 
  • Valoarea și valuta tranzacției 
  • Adresa de email a Dvs 
  • Adresa de livrare a Dvs 

Besweet SA respectă confidențialitatea tuturor utilizatorilor site-ului său și se asigură ca informațiile  personale pe care ni le furnizați sunt tratate în mod confidențial. 

9. Contacte 

Aveți întrebări referitor la produsele noastre sau aveți nevoie de ajutor pentru a plasa comanda  online? Noi vă ajutăm cu drag. Contactați-ne prin orice mijloc de comunicare: 

Telefon: +373 610 87 000 

Email: sales@besweet.md 

Facebook: @besweet.moldova 

Instagram: @besweet.moldova