Termeni și condiții

Informații cu privire la condițiile comerciale ale magazinului electronic Besweet.md


1. Datele companiei

Magazinul online besweet.md este gestionat de compania Besweet SA. Datele oficiale a companiei le gasiti mai jos:

Denumirea companiei: BeSweet SA

IDNO: 1002600002601

Cod TVA: 0400066

Adresa oficială: str. Uzinelor 1, MD-2023 Chișinău, Republica Moldova

Email: sales@besweet.md

Telefoane de contact:
Info generale: + 373 610 87 000

Vânzări: + 373 682 02 534


2. Sortiment

Sortimentul magazinului online besweet.md include produse de patiserie – biscuiți disponibili în diferite ambalaje. Sortimentul este disponibil doar preambalat, nu se vinde separat per kilogram. Tot sortimentul de produse este disponibil spre livrare direct din depozitul fabricii. În cazul în care produsul comandat nu este disponibil în stoc, vă informăm cât mai curând posibil și vă oferim alt produs în loc, sau vă returnăm suma achitată pentru acest produs.


3. Preț

Prețul afișat este prețul final in valuta națională (MDL) și include toate taxele (inclusiv TVA). Acest preț este definitiv. În cazul în care prețul de pe site-ul nostru nu corespunde cu prețul actual, sau dacă am comis o greșeală, dumneavoastră achitați în orice caz prețul menționat de pe site.

Prețul afișat nu include costul de livrare, care este calculat în dependență de mărimea comenzii și localitatea.


4. Metode de achitare

Achitarea o puteți efectua prin mai multe modalități, alegeți opțiunea cea mai convenabilă pentru dumneavoastră.


4.1. Achitare cu cardul

La moment avem cateva modalități de achitare cu cardul bancar.

 • La livrare curierului

În momentul în care plasați comanda online și alegeți optiunea „Achitare cu cardul”, Dvs. veți putea achita comanda dumneavoastra cu cardul la momentul livrarii prin curierului de la compania Fan Courrier. Curierul dispune de terminal prin intermediul caruia vti putea efectua achitare cu cardul bancar. Va rugam sa solicitati neaparat bonul fiscal si cel de confirmare a platii cu cardul.


 • In magazin de firmă (în cazul ridicării mărfii de la depozit)

La fel puteți plasa comanda online, iar achitarea o puteți efectua la ridicarea produselor direct de la depozitul fabricii noastre (strada Uzinelor 1, Chișinău).


4.2. Transfer bancar

Pentru achitare prin transfer bancar este necesar să vă expediem un cont spre plată. După ce plasați comanda și alegeți opțiunea „Achitare prin transfer bancar”, vă expediem un cont spre plată pe adresa Dvs de email. După achitare, pentru a urgenta procesul ridicării comenzii, ne puteți expedia bonul cu confirmarea plății pe adresa de email: info@besweet.md, sau puteți aștepta până când banii vor ajunge în contul nostru bancar. Odată ce recepționăm suma integrală a comenzii, comanda Dvs va fi pregătită spre expediere.


În caz dacă doriti sa faceti achitare ca persoana juridica si aveti nevoie de o factura fiscala, vă rugăm sa ne expediați rechizitele companiei dumneavoastra printr-un e-mail (sales@besweet.md) pentru a pregăti factura cat mai operativ posibil.


4.3. Achitare numerar

Achitarea numerar este posibila la livrarea comenzii dumneavoastra de catre curier. Plasați comanda Dvs. online, alegeți opțiunea „achitare numerar”. Achitati comanda dumneavoastra la livrare si solicitati de curier bon fiscal.

La fel puteti achita comanda dumneavoastra direct la depozitul fabricii noastre (strada Uzinelor 1, Chișinău). Odată ce recepționăm comanda Dvs, noi o colectăm și o rezervăm special pentru dumneavoastra în decurs de 24 ore. Achitarea o efectuați in valuta națională (MDL) la ridicarea produselor.


5. Livrare

Vă propunem mai multe opțiuni de livrare a produselor BeSweet.


5.1. Ridicare de la depozit

Cea mai economă opțiune este să ridicați produsele comandate direct de la depozitul fabricii noastre. Ne găsiți la adresa: strada Uzinelor 1, Chișinău


5.2 Livrare prin curier

Noi colaboram cu compania care ofera servicii de curierat fan Courrier. In asa fel putem livra produsele BeSweet in toate punctele din Republica Moldova.


Va rugam sa luati in calcul urmatoarele aspecte:

 • Pentru comenzile efectuate pana la orele 12.00 in zi lucratoare, comenzile vor fi expediate curierului in aceeasi zi, iar dumneavoastra le veti receptiona in urmatoarea zi lucratoare (termen de livrare total: 1 zi lucratoare)
 • Pentru comenzile efectuate dupa orele 12.00 in zi lucratoare, comenzile vor fi ridicate de catre curier urmatoarea zi lucratoare, iar dumneavoastra le veti receptiona in urmatoarea zi lucratoare. (termen de livrare total: 2 zile lucratoare)
 • Pentru comenzile efectuate in zile de odihna, comanda dumneavoastra se va procesa in urmatoarea zi lucratoare. Respectiv termenul de livrare se va lungi.

Costul livrarii


 • Pentru livrari in raza Chisinaului, costul livrarii este de 60 MDL (inclusiv TVA)
 • Pentru livrari in regiunile Republicii Moldova, costul livrarii se determina in dependenta de regiune (intre 60 - 150 MDL)

Ne angajăm să livrăm comanda Dvs cât mai rapid posibil. În cazul în care aveți nevoie de o livrare urgentă, ne contactați vă rog la direct (telefonic: +373 682 02 534, sau prin email: sales@besweet.md). Facem tot posibilul să livrăm după preferințele Dvs.


6. Calitate și garanție

Suntem un producător autohton cu valori și principii de a produce biscuiți de cea mai înaltă calitate. Ne asumăm responsabilitate pentru tot ceea ce producem și livrăm către Dvs. În cazul în care produsul nu corespunde cerințelor sau așteptărilor Dvs, vă rugăm să ne contactați (telefonic: +373 682 02 534, sau prin email: sales@besweet.md). Facem tot posibilul să ajungem la un numitor comun și să rămâneți satisfăcuți de comanda Dvs.


7. Returnarea mărfurilor

Noi facem tot posibilul ca informația, fotografiile și descrierea produselor să fie cât mai detaliate pe site, astfel încât consumatorul să se informeze cât mai bine despre produs înainte de procurare. Odată ce marfa a fost achitată și livrată, consumatorul trebuie să se asigure că marfa are aspect corespunzător descrierii, nu este deteriorată și are termen de valabilitate specificat pe ambalaj.

În cazul în care consumatorul detectează că bunurile sunt de calitate necorespunzătoare, pretenția se acceptă în decurs de 14 zile de la momentul livrării, cu prezentarea fotografiilor mărfii și a bonului de plată. Conform art. 13 din Legea protectiei consumatorului a Republicii Moldova, BeSweet SA se obligă să inlocuiască gratuit produsul necorespunzător sau, în cazul în care consumatorul nu dorește înlocuirea acestuia, restituirea completă a valorii mărfii (exclusiv costurile de livrare). Restituirea va avea loc în decurs de 14 zile calendaristice de la data înaintării reclamaţiei de către consumator.

În cazul în care nu sunteți satisfăcut de calitatea produsului, vă rugăm frumos sa ne contactați la direct prin modalitățile listate mai jos, pentru a remedia orice intrebare. Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a remedia orice intrebare pe care o aveți referitor la produsele marca BeSweet.


8. Politica de confidențialitate

Pentru funcționarea corectă a magazinului online noi colectăm, prelucrăm și utilizăm datele cu caracter personal ale clienților. Aceste date vor fi colectate pe baza consimțământului Dvs. și se vor baza pe cerințele legale de furnizare a serviciilor solicitate. Compania BeSweet SA prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile legislației și în conformitate cu Politica de confidențialitate. Aceste date aferente Operațiunii de plată va include însă nu se va limita la:

 • Adresa IP a clientului
 • Numele și prenumele clientului
 • Nr. de telefon al clientului
 • Tipul cardului cu care este efectuată achitarea (in cazul achitarii online)
 • Numele și prenumele indicat pe card cu care a fost efectuată achitarea (in cazul achitarii online)
 • Valoarea și valuta tranzacției
 • Adresa de email a clientului
 • Adresa de livrare a clientului

Besweet SA respectă confidențialitatea tuturor utilizatorilor site-ului său și se asigură ca informațiile personale pe care ni le furnizați sunt tratate în mod confidențial.


Pentru întrebări, vă rugăm să ne contactați prin orice mijloc de comunicare:

Telefoane de contact:

Info generale: + 373 610 87 000

Vânzări: + 373 682 02 534

Email: sales@besweet.md

Facebook: @besweet.moldova

Instagram:@besweet.moldova

Adresa
Contacte
Program
str. Uzinelor 1,
MD-2023 Chișinău,
Republica Moldova
Admin: + 373 697 77 909
Vânzări: + 373 682 02 534
Email: info@besweet.md
Luni - Vineri
8:00 - 17:00
©BeSweet 2023. Website by Cutline studio.
Made on
Tilda