Metode de achitare

Achitarea o puteți efectua prin mai multe modalități, alegeți opțiunea cea mai convenabilă pentru dumneavoastră.


1. Achitare cu cardul

La moment avem cateva modalități de achitare cu cardul bancar.

  • La livrare curierului

În momentul în care plasați comanda online și alegeți optiunea „Achitare cu cardul”, Dvs. veți putea achita comanda dumneavoastra cu cardul la momentul livrarii prin curierului de la compania Fan Courrier. Curierul dispune de terminal prin intermediul caruia vti putea efectua achitare cu cardul bancar. Va rugam sa solicitati neaparat bonul fiscal si cel de confirmare a platii cu cardul.


  • In magazin de firmă (în cazul ridicării mărfii de la depozit)

La fel puteți plasa comanda online, iar achitarea o puteți efectua la ridicarea produselor direct de la depozitul fabricii noastre (strada Uzinelor 1, Chișinău).


2. Transfer bancar

Pentru achitare prin transfer bancar este necesar să vă expediem un cont spre plată. După ce plasați comanda și alegeți opțiunea „Achitare prin transfer bancar”, vă expediem un cont spre plată pe adresa Dvs de email. După achitare, pentru a urgenta procesul ridicării comenzii, ne puteți expedia bonul cu confirmarea plății pe adresa de email: info@besweet.md, sau puteți aștepta până când banii vor ajunge în contul nostru bancar. Odată ce recepționăm suma integrală a comenzii, comanda Dvs va fi pregătită spre expediere.


În caz dacă doriti sa faceti achitare ca persoana juridica si aveti nevoie de o factura fiscala, vă rugăm sa ne expediați rechizitele companiei dumneavoastra printr-un e-mail (sales@besweet.md) pentru a pregăti factura cat mai operativ posibil.


3. Achitare numerar

Achitarea numerar este posibila la livrarea comenzii dumneavoastra de catre curier. Plasați comanda Dvs. online, alegeți opțiunea „achitare numerar”. Achitati comanda dumneavoastra la livrare si solicitati de curier bon fiscal.

La fel puteti achita comanda dumneavoastra direct la depozitul fabricii noastre (strada Uzinelor 1, Chișinău). Odată ce recepționăm comanda Dvs, noi o colectăm și o rezervăm special pentru dumneavoastra în decurs de 24 ore. Achitarea o efectuați in valuta națională (MDL) la ridicarea produselor.


Pentru întrebări, vă rugăm să ne contactați prin orice mijloc de comunicare:

Telefon: +373 610 87 000

Email: sales@besweet.md

Facebook: @besweet.moldova

Instagram: @besweet.moldova

Adresa
Contacte
Program
str. Uzinelor 1,
MD-2023 Chișinău,
Republica Moldova
Admin: + 373 697 77 909
Vânzări: + 373 682 02 534
Email: info@besweet.md
Luni - Vineri
8:00 - 17:00
©BeSweet 2023. Website by Cutline studio.
Made on
Tilda