Returnarea mărfurilor

Noi facem tot posibilul ca informația, fotografiile și descrierea produselor să fie cât mai detaliate pe site, astfel încât consumatorul să se informeze cât mai bine despre produs înainte de procurare. Odată ce marfa a fost achitată și livrată, consumatorul trebuie să se asigure că marfa are aspect corespunzător descrierii, nu este deteriorată și are termen de valabilitate specificat pe ambalaj.

În cazul în care consumatorul detectează că bunurile sunt de calitate necorespunzătoare, pretenția se acceptă în decurs de 14 zile de la momentul livrării, cu prezentarea fotografiilor mărfii și a bonului de plată. Conform art. 13 din Legea protectiei consumatorului a Republicii Moldova, BeSweet SA se obligă să inlocuiască gratuit produsul necorespunzător sau, în cazul în care consumatorul nu dorește înlocuirea acestuia, restituirea completă a valorii mărfii (exclusiv costurille de livrare). Restituirea va avea loc în decurs de 14 zile calendaristice de la data înaintării reclamaţiei de către consumator.

În cazul în care nu sunteți satisfăcut de calitatea produsului, vă rugăm frumos sa ne contactați la direct prin modalitățile listate mai jos, pentru a remedia orice intrebare. Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a remedia orice intrebare pe care o aveți referitor la produsele marca BeSweet.


Pentru întrebări, vă rugăm să ne contactați prin orice mijloc de comunicare:

Telefon:+373 682 02 534

Email: sales@besweet.md

Facebook: @besweet.moldova

Instagram: @besweet.moldova

Adresa
Contacte
Program
str. Uzinelor 1,
MD-2023 Chișinău,
Republica Moldova
Admin: + 373 697 77 909
Vânzări: + 373 682 02 534
Email: info@besweet.md
Luni - Vineri
8:00 - 17:00
©BeSweet 2023. Website by Cutline studio.
Made on
Tilda